MUOVI-HELJANGOLLE ISOT LAAJENNUKSET

Syksyllä alkoi isot laajennukset käsittävä projekti Muovi-Heljangon tehtaalla Askolassa. Tuotantotiloja laajennetaan 2600m2 ja valmiiden tuotteiden varastotilaa 3700m2. Korkeavarastosta tulee täysin automaattinen sisälle tulevan robotin ansiosta. Yritys valmistaa muovista lähinnä pulloja, kanistereita ja muita räätälöityjä muovituotteita elintarviketeollisuuden ja muiden nestepitoisia tuotteita valmistavien yritysten käyttöön.

Urakkakokonaisuutemme käsittää tuotantohallin ja korkeavaraston betoniperustustyöt, sokkelielementti asennukset, teräsrungon ja itsekantavan kattopellin asennuksen sekä julkisivuverhoukset. Lämmin tuotantohalli verhoillaan Ruukin sandwich elementeillä ja kylmästä korkeavarastosta tulee peltipintainen.

Massiiviset maanrakennustyöt on ollut käynnissä jo alkusyksystä lähtien Maansiirto Oravat Oy:n toimesta. Betoniperustuksien teko pääsi käyntiin korkeavaraston osalta lokakuun puolessa välissä jatkuen siitä edelleen tuotantohallin osalle. Korkeavaraston teräsrungon asennus alkoi välittömästi perustuksien valmistuttua ja on tällä hetkellä käynnissä. Sekä korkeavaraston, että tuotantohallin rakennus- ja asennustöitä viedään läpi yhtä aikaa. Laajennukset valmistuu kokonaisuudessaan kevään aikana.